Pannari (Devo Pern)

HUOM! Devo Pernin pannari ei ole hätähousuille!

Kuivat ainekset sekoitetaan ensin keskenään ja maito lisätään 2dl:n erissä hyvin sekoittaen.

Lisää vielä rasva ja anna taikinan turvota vähintään puolisen tuntia.

Lisää munat ja turvota vielä vähintään puoli tuntia.

Taikina uunipeltiin leivinpaperille ja uuniin 200 asteeseen noin 25 minuutiksi.

Jos jostain syystä on posketon kiire, kannattaa laistaa vain jälkimmäisestä turvotuksesta.

Mitä pidemmät turvotusajat, sitä isommat "tissit"!

Meillä reseptiin kätkeytyy maidoksi laktoositon kevytmaitojuoma ja voisulaksi laktoositon Oivariini.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 114g392kcal11.7g80g1.4g4g
Sokeri 75g304kcal0g74.7g0g0g
Leivinjauhe 2.2g3.9kcal0.1g0.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5.3g21kcal0g5.2g0g0g
Laktoositon maitojuoma (Valio), annos 200g352g137kcal11.6g10.9g5.3g0g
Kananmuna kuoreton 73g104kcal9.1g0.2g7.4g0g
Oivariini, laktoositon (Valio), annos 5g44g299kcal0.4g0.4g33g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1330g2521kcal65.8g344.4g94.2g8g
Valittu annoskoko665g1261kcal32.9g172.2g47.1g4g
Annoskoko puolitettuna333g630kcal16.5g86.1g23.6g2g
Arvot/100g100g190kcal4.9g25.9g7.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=249655