Soija-juurespata

Pilko ainekset pataan (kerma lisätään vasta paistamisen jälkeen) Mausteiksi myös laakerinlehtiä, meiramia ja oreganoa.

Anna maustua 0,5-2h viileässä.

Paista 225 asteessa noin tunti.

Lisää kerma.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Vee85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi175g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g146g41kcal0.9g8.7g0.3g3.6g
Lanttu 117g34kcal1.2g5.4g0.3g2.1g
Sipuli (kuorittu)117g32kcal1.5g5.6g0.2g2g
Soijarouhe, tumma, 30g29g94kcal14.6g8.7g0.1g1.6g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g8.7g20kcal0.3g2.3g1.2g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 3.5g11kcal0.5g0.6g0.5g1.3g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g58g70kcal2g2.1g5.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 12g40kcal1.2g8.2g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1330g683kcal44.4g83.2g17g22g
Valittu annoskoko665g342kcal22.2g41.6g8.5g11g
Annoskoko puolitettuna333g171kcal11.1g20.8g4.3g5.5g
Arvot/100g100g51kcal3.3g6.3g1.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=122304