Tulinen kaalipata

PAista jauheliha oliiviöljyssä, mausta liha suolalla ja pippurilla, lisää valkokaalit, sipulit ja paprika.

.kuumenna vesi kiehuvaksi ja sulata kasvisliemikuutiot (2) vedessä, lisää pataan, jalopenojen ja ollivien kanssa, mauasta chilillä makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Muminmamma74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali265g56kcal3.2g9g0.5g5.6g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Paprika punainen 28g8.2kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Jalopenoviipaleet (Pirkka), annos 100g9g2.2kcal0.1g0.3g0.1g0g
Oliivi, vihreä, Rainbow, kivetön6.2g44kcal0.1g0.3g1g0g
Kasvisliemikuutio 3.4g11kcal0.3g0.5g0.8g0.1g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy kylmäpuristettu (lidl) (Luccese), annos 40g9g77kcal0g0g8.6g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha187g311kcal35.6g0g18.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1330g1034kcal80g25.8g59.8g13.4g
Valittu annoskoko665g517kcal40g12.9g29.9g6.7g
Annoskoko puolitettuna333g259kcal20g6.5g15g3.4g
Arvot/100g100g78kcal6g1.9g4.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=244737