Metsäsienikeitto 2 juustoa

Kuullota paistinpannulla sipulisilppu ja pilkotut sienet voissa, mausta merisuolalla ja mustapippurilla.

Lisää kiehuvaan veteen sipuli-sienisilppu ja koskenlaskijajuusto (voi olla myös perinteinen tms maun mukaan) kun juusto on sulanut lisää ruokakerma.

Lopuksi voit halutessasi keitosta samettisempaa soseuttaa sauvasekoittimella.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sieni rouskut, suolattu 125g33kcal1.9g2.9g0.6g3.6g
Sipuli 10g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Voi 5g36kcal0.1g0g4.1g0g
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g100g250kcal19g0g22g0g
Ruokakerma aura sinihomejuusto (Valio), annos 100g125g138kcal2.9g3.9g12.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1330g919kcal48g14.6g78.4g7.6g
Valittu annoskoko665g459kcal24g7.3g39.2g3.8g
Annoskoko puolitettuna333g230kcal12g3.7g19.6g1.9g
Arvot/100g100g69kcal3.6g1.1g5.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=246891