Feta-parsakaalipiirakka (glut.)

Sekoita pehmeä voi yhdistettyihin kuiviin aineisiin.

Lisää kermaviili ja sekoita tasaiseksi.

Keitä ja valuta parsakaalit.

Lisää parsakaali ja juustokuutiot vuokaan taikinapohjan päälle.

Sekoita ranskankerma, maito ja kananmunat ja lisää täytteeksi.

Paista 175 asteessa kypsäksi (n. 40 min).

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 52g378kcal0.6g0.2g42.4g0g
Tattarijauho, Myllynparas27g92kcal3.5g18.3g0.5g1.4g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 25g86kcal1.4g19.1g0.3g0.3g
Leivinjauhe 2.1g3.7kcal0.1g0.8g0g0g
Parsakaali brokkoli 167g59kcal7.7g3.3g0.5g4.2g
Viola salaattijuusto 9% (Valio), annos 100g63g100kcal10.6g0.6g5.6g0g
Kananmuna kuoreton 69g98kcal8.6g0.2g7.1g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio83g117kcal2.3g5.4g10g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 104g67kcal3.3g5g3.6g0g
Kaurajauho 23g86kcal3.3g13.1g1.7g2.3g
Maito, tilamaito, raakamaito, rasvaa 4,4 %, ei lisätty d-vitamiinia 50g36kcal1.5g2.4g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1330g2244kcal85.8g136.8g147.8g16.4g
Valittu annoskoko665g1122kcal42.9g68.4g73.9g8.2g
Annoskoko puolitettuna333g561kcal21.5g34.2g37g4.1g
Arvot/100g100g169kcal6.5g10.3g11.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=342712