Broccolimix-katkarapugratiini mascarponejuustolla

Puolet eli 125 g mascarpone-juustopaketista
1 kasvisliemikuutio
1-1,5 dl maustamatonta jugurttia
1 kg broccolimix-pakastetta
1 pussi valkosipuli-yrtti katkarapuja
1,5 dl/150 g juustoraastetta pinnalle

1. Sulata mascarponejuusto ja kasvisliemikuutio miedolla lämmöllä kattilassa.

Sekoita mukaan maustamatonta jugurttia.

2. Kaada puolet broccolimixistä korkeaan uunivuokaan, pippuria myllystä päälle.

Lisää sitten marinoidut katkaravut, ja niiden päälle loput mixistä sekä pippurirouhetta myllystä ja lopuksi liruuttele päälle juustoseos sekä viimeiseksi juustoraaste.

3. Paista uunissa 225 asteessa n. 30-40 min.

Nestettä tulee tässä versiossa enemmän vuoan pohjalle kuin pelkästään mascarponegratiini-reseptissä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mascarpone-juusto (Granarolo), annos 250g52g229kcal1.9g1.4g24g0g
Broccoli mix (X-tra), annos 250g418g146kcal10.4g14.6g2.1g10.4g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow5.4g14kcal0.5g0.5g1.1g0.1g
Maustamaton jogurtti (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 100g52g30kcal2.1g2.5g1.3g0g
Juustoraaste (Xtra), annos 100g63g200kcal14.4g0g14.4g0g
Valkosipuliyrtti katkarapu (Rainbow), annos 100g75g53kcal9g1.7g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1330g1345kcal76.6g41.4g88.6g21g
Valittu annoskoko665g673kcal38.3g20.7g44.3g10.5g
Annoskoko puolitettuna333g336kcal19.2g10.4g22.2g5.3g
Arvot/100g100g101kcal5.8g3.1g6.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368945