Kahdenkalan keitto

Vesi kattilaan ja juurekset perään.

Kiehauta tovi.

Lisää kalapalat ja liemikuutiot.

Ehkäpä mausteita mielesi mukaan ja suolaa jos sitä kaipaat.

Kun perunat ja juurekset ovat pehmenneet, lisää maito ja kerma.

Anna lämmetä vielä hetki ja sitten lapa lautasen kautta suuhun.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunakeittojuurekset pakaste (Pirkka), annos 750g188g122kcal3.2g22.5g0g0g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 125g79kcal3.7g6g4.4g0g
Kahden kalan kuutiot (Pirkka), annos 150g75g75kcal14.3g0g1.7g0g
Kerma (pippurikerma) (Rainbow), annos 1g25g42kcal0.7g1.5g3.8g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g2.5g5.5kcal0.4g0.4g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1330g647kcal44.6g60.8g20.2g0g
Valittu annoskoko665g323kcal22.3g30.4g10.1g0g
Annoskoko puolitettuna333g162kcal11.2g15.2g5.1g0g
Arvot/100g100g49kcal3.4g4.6g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461653