Parsakaalikukkakaalikeitto

Keitä kattilassa about 5-6 dl vettä ja lihaliemikuutio.

Kun kiehumista ilmenee, lisää pakastevihannekset seuraksi.

Mukaan mahtuu vielä sitruunamehua pari lorausta, laakerinlehti, paljon mustapippuria ja hippuset kurkumaa ja korianteria.

Kun vihannekset on kypsiä ( ei tapettuja )
niin nosta kattila liedeltä, soseuta litku ja lisää joukkoon 200g keso raejuustoa ja 100 ruokakermaa.

Jos on liian löysää tavaraa niin voi suurusta vaikka vehnäjauholla/munalla.

Hyvää tulee.

Reseptissä ei huomioitu vettä erikseen eli on pikkasen vielä vähemmän kaloreita/100g

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 760 grammaa

Yildiz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl8.8g22kcal1.1g0.1g1.9g0g
Kukkakaali, pakaste, Apetit219g37kcal3.5g4.8g0.4g4.2g
Parsakaali, pakaste, Apetit175g37kcal5.8g3.3g0g4.4g
Ruokakerma 5%, Valio88g57kcal1.3g3.7g4.4g0g
Raejuusto, Keso, maustamaton 1,5% (Arla)175g123kcal19.3g4.4g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1330g551kcal62g32.6g18.6g17.2g
Valittu annoskoko665g275kcal31g16.3g9.3g8.6g
Annoskoko puolitettuna333g138kcal15.5g8.2g4.7g4.3g
Arvot/100g100g41kcal4.7g2.5g1.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=46604