Herkkumakaronilaatikko

1. sipuli silpuksi ja öljyn kanssa kattilaan, jauheliha perään (uuni lämpiämään 200 asteeseen)
2. lisätään porkkanaraaste ja soijarouhe (turvotettu lihaliemessä)
3. lisätään lihaliemi ja koskenlaskija
4. kun koskenlaskija on sulanut, lisätään kananmunat ja mausteet
5. pasta sekaan viimeisenä ja uuniin n. 30 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 380 grammaa

Helka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi234g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 37g109kcal6.8g0.9g8.8g0g
Tomaatti 58g13kcal0.3g2g0.2g0.8g
Kananmuna kuorineen punnittu 20g25kcal2.2g0.1g1.8g0g
Makaroni, tumma 88g315kcal11.8g57.5g2.6g5.2g
Porkkana 29g10kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Lihaliemijauhe/tiiviste 2.9g8.5kcal0.3g0.4g0.6g0g
Soijarouhe, vaalea 18g67kcal6.7g8.1g0.4g1.8g
Atria kevyt jauheliha117g199kcal22.2g0g11.7g0g
Sipuli 58g18kcal0.7g2.8g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1330g1605kcal102.4g146.8g61.4g19g
Valittu annoskoko665g803kcal51.2g73.4g30.7g9.5g
Annoskoko puolitettuna333g401kcal25.6g36.7g15.4g4.8g
Arvot/100g100g121kcal7.7g11g4.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=48964