Kurpitsapyttipata

Paista/hauduta pilkottu sipuli (1 kpl) ja kurpitsa rasvassa pehmeiksi (n. 10-15 min.).

Lisää yksi pilkottu tomaatti ja timjami.

Kun tomaatti pehmenee, lisää noin 7 pilkottua, keitettyä peruna ja kalkkunanakit.

Ruskista.

Lisää muut mausteet (joita voi vaihdella maun mukaan).

Koristele viinisuolaheinällä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 887 grammaa

Jellonaattor
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty278g205kcal5.3g42.7g0.6g2.8g
Kurpitsa 109g17kcal0.8g2.2g0.1g2.2g
Sipuli 50g15kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g11g52kcal0.1g0.1g5.7g0g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g0.7g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g105g21kcal0.6g4g0.3g1.5g
Kalkkunanakki, atria, 1 kpl/30 gr113g113kcal13.5g2.9g5.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1330g847kcal41.8g108.6g24.4g14.6g
Valittu annoskoko665g423kcal20.9g54.3g12.2g7.3g
Annoskoko puolitettuna333g212kcal10.5g27.2g6.1g3.7g
Arvot/100g100g64kcal3.1g8.2g1.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=195633