Vinopipari / Kulmapipari

Vatkaa sokeri ja voi. Sekoita jauhot ja 2 tl sooda keskenään.

Sekoita siirappi ja jauhot voisokerin kanssa.

Muotoile taikinasta 6 pötköä, asettele ne kahdelle pellille vierekkäin.

Paista uunissa 200 astessa n. 8-10 min, kunnes väri on piparinruskea.

Paina esim.

veitsellä vinoja pipareita.

Tarjoile kylmän maidon kanssa!

Reseptistä tulee n. 60 annosta ja yksi annos painaa n. 13 grammaa

Samuo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi suolaton 2211g16041kcal26.3g8.8g1797.8g0g
Sokeri 1504g6103kcal0g1502.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2587g8877kcal263.6g1811.1g31g90.6g
Siirappi 354g1067kcal0.4g262.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13312g64177kcal580.6g7168.6g3657.6g181.2g
Valittu annoskoko6656g32088kcal290.3g3584.3g1828.8g90.6g
Annoskoko puolitettuna3328g16044kcal145.2g1792.2g914.4g45.3g
Arvot/100g100g482kcal4.4g53.9g27.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=222579