Perukan peurakeitto

Keitä peuranlapa, sipulit, porkkanat laakerilehtien, pippurin ja liperin kanssa kypsiksi n.1,5h.

Nosta lapa liemestä ja lisää pilkotut potut.

Irroita lihat luista ja kun potut on kypsiä lisää lihat ja lihaliemi keittoon.

Tarkista maku ja nauti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g200g314kcal43.6g0g14.2g0g
Peruna, vanha, kuorittu 300g228kcal5.6g46.5g0.6g3g
Porkkana 60g20kcal0.4g3.3g0.1g1.5g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Purjosipuli 40g9kcal0.7g1g0.1g0.8g
Maustepippuri, annos 1g4g0.1kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 2.2g4.6kcal0.7g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1332g1184kcal103.6g107.6g30.6g12.6g
Valittu annoskoko666g592kcal51.8g53.8g15.3g6.3g
Annoskoko puolitettuna333g296kcal25.9g26.9g7.7g3.2g
Arvot/100g100g89kcal7.8g8.1g2.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120839