Jauhelihakeitto hirvenlihalla

Kaikki ruoka aineet kattilaan kiehumaan osa paistinpannut kautta

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 248g189kcal4.7g38.4g0.5g2.5g
Lanttu 44g13kcal0.4g2g0.1g0.8g
Porkkana 66g22kcal0.4g3.7g0.1g1.7g
Soijakastike 30g18kcal1.6g2.9g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 190g0kcal0g0g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g8g43kcal0g0g4.8g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha80g133kcal15.2g0g8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1332g835kcal44.6g94g27g10g
Valittu annoskoko666g417kcal22.3g47g13.5g5g
Annoskoko puolitettuna333g209kcal11.2g23.5g6.8g2.5g
Arvot/100g100g63kcal3.3g7.1g2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=149877