Mummon maukas mustikkapiirakka

Vispaa 0,75 desiä sokeria 100 g. voin kanssa vaahdoksi.

Lisää muna ja kuivat aineet.

Levitä taikina vuoalle.

Levitä mustikat (5dl) vuokaan.

Sekoita maitorahka, 0,75 dl sokeria ja yksi muna.

Kaada seos mustikoiden päälle.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Anna jäähtyä.

Mustikkapiirakka on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 78g317kcal0g77.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 78g268kcal7.9g54.6g0.9g2.7g
Voi, 1 tl, 5 g60g438kcal0.6g0.6g48g0g
Mustikka metsä- 210g92kcal1g13.4g1.3g6.9g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki150g84kcal12.7g7.5g0.3g0g
Kaurahiutale 24g90kcal3.5g13.7g1.8g2.4g
Kananmuna kuoreton 66g94kcal8.3g0.2g6.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1332g2765kcal68g335.8g118.2g24g
Valittu annoskoko666g1383kcal34g167.9g59.1g12g
Annoskoko puolitettuna333g691kcal17g84g29.6g6g
Arvot/100g100g208kcal5.1g25.2g8.9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235271