Sämpylät

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää öljy ja suola.

Lisää jauhot hiljalleen ja alusta.

Anna kohota kaksinkertaiseksi ja leivo sämpylöiksi.

Paista 200 asteessa 10 - 15min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 280g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 28g21kcal3.7g0.3g0.1g1.9g
Oliiviöljy (neitsyt) (Borges )10g85kcal0g0g9.4g0g
Suola, annos 3g3.9g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 54g165kcal4.7g30g1g7.5g
Grahamjauho 140g458kcal14.8g84.9g3.1g13.8g
Vehnäjauho puolikarkea 151g518kcal15.4g105.7g1.8g5.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1332g2495kcal77.2g441.8g30.8g57g
Valittu annoskoko666g1248kcal38.6g220.9g15.4g28.5g
Annoskoko puolitettuna333g624kcal19.3g110.5g7.7g14.3g
Arvot/100g100g187kcal5.8g33.2g2.3g4.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=82901