Kukkakaali jauhelihavuoka

Ruskista sipuli, valkosipuli ja jauheliha öljyssä.

Lisää pyre, haluamasi mausteet ja anna hautua puolisen tuntia hiljaisella lämmöllä.

Keitä tai höyrytä kukkakaali puolikypsäksi (pakastekukkakaalissa tätä ei tarvitse tehdä).

Laita jauhelihakastike uunivuoan pohjalle ja kukkakaalit kastikkeen päälle.

Pinnalle reilusti juustoraastetta.

Paista 175 asteisessa uunissa 45 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen225g313kcal42.7g0g15.7g0g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g28g31kcal1.4g5.9g0.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.5g4.7kcal0.4g0.7g0g0.1g
Oliiviöljy 7.6g67kcal0g0g7.6g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Kukkakaali 281g68kcal5.1g6.2g0.8g6.5g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g84g304kcal23.6g1.7g22.8g0g
Lihaliemikuutio Maggi6.2g17kcal0.6g0.4g1.4g0g
Mustapippuri 1.1g3.1kcal0.1g0.4g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1332g1629kcal148.6g33.2g97g14.8g
Valittu annoskoko666g815kcal74.3g16.6g48.5g7.4g
Annoskoko puolitettuna333g407kcal37.2g8.3g24.3g3.7g
Arvot/100g100g122kcal11.2g2.5g7.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101349