Perunagratiini

Kuori perunat ja sipulit.

Keitä ne suolavedessä siten että perunat ovat melkein kypsiä.

Lisää jogurttiin hienonnetut valkosipulinkynnet ja juustoraaste.

Paloittele perunat.

Laita perunat ja sipulit vuokaan ja mausta mustapippurilla ja suolalla.

Lisää jogurttimössö päälle ja paista n.175C kunnes on kermaisen näköistä.

Itse paistoin n. 50min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Majs
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 338g256kcal6.3g52.1g0.7g3.4g
Kreikkalainen jogurtti (Eridanous), annos 100g169g213kcal8.4g4.7g17.7g0g
Sipuli (kuorittu)68g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Valkosipuli, tuore, silputtu4.5g4.7kcal0.4g0.7g0g0.1g
Mustapippuri 1.1g3.2kcal0.1g0.4g0g0.3g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Juusto, Valio arkijuusto84g279kcal22.8g0g20.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1332g1547kcal77.8g122.2g77.6g9.8g
Valittu annoskoko666g774kcal38.9g61.1g38.8g4.9g
Annoskoko puolitettuna333g387kcal19.5g30.6g19.4g2.5g
Arvot/100g100g116kcal5.8g9.2g5.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=115314