Juustosarvet

Kuivat aineet + juustoraaste (melkein mikä vaan käy) ensin sekaisin, joihin sekoitetaan kermaviili ja öljy.

Kaulitaan pyöreäksi levyksi, ja leikataan siivuiksi (pizzaslice-tyylisesti), sarvet rullataan leveästä päästä alkaen sarviksi.

Päälle voi ripotella juustoraastetta, unikonsimeni tms ja voidella munalla halutessaan.

Uuniin 200 C ja 10 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Pikkurebe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 290g994kcal29.5g202.7g3.5g10.1g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 223g143kcal7.1g10.7g7.8g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%89g250kcal25.8g2.2g15.1g0g
Oliiviöljy 50g443kcal0g0g50.1g0g
Leivinjauhe 11g20kcal0.6g4.2g0g0.1g
Suola, annos 3g3.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1332g3698kcal126g439.6g153g20.4g
Valittu annoskoko666g1849kcal63g219.8g76.5g10.2g
Annoskoko puolitettuna333g924kcal31.5g109.9g38.3g5.1g
Arvot/100g100g278kcal9.5g33g11.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120531