Tonnikalapiirakka

Nypi vehnäjauhot ja margariini sekaisin, lisää 3 rkl vettä ja 1/2 tl suolaa, lisää myös osa juustosta taikinaan.

Painele voideltuun vuokaa, paista 225 asteessa 5-10 minuuttia.

Täytä esipaistettu pohja tonnikalalla ja he-ma-pe-seoksella.

Sekoita munamaito, mausta suolalla ja sitruunapippurilla ja kaada täytteiden päälle.

Kourruta juustolla ja paista vielä 20 minuuttia 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Mir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 78g269kcal8g54.8g0.9g2.7g
Margariini 60%, keskiarvo 60g321kcal0.2g0.2g36.2g0g
Juusto, keskiarvo 121g422kcal30.2g0.3g33.4g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 121g41kcal3.7g5.9g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 99g142kcal12.4g0.3g10.2g0g
Tonnikala öljyssä 90g172kcal24.5g0g8.1g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 96g100kcal3.3g17.4g1g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1332g2931kcal164.6g157.8g179.8g11g
Valittu annoskoko666g1465kcal82.3g78.9g89.9g5.5g
Annoskoko puolitettuna333g733kcal41.2g39.5g45g2.8g
Arvot/100g100g220kcal12.4g11.8g13.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176453