Metsäsienikeitto 2 juustoa

Kuullota paistinpannulla sipulisilppu ja pilkotut sienet voissa, mausta merisuolalla ja mustapippurilla.

Lisää kiehuvaan veteen sipuli-sienisilppu ja koskenlaskijajuusto (voi olla myös perinteinen tms maun mukaan) kun juusto on sulanut lisää ruokakerma.

Lopuksi voit halutessasi keitosta samettisempaa soseuttaa sauvasekoittimella.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sieni rouskut, suolattu 125g33kcal2g2.9g0.6g3.6g
Sipuli 10g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Voi 5g36kcal0.1g0g4.1g0g
Vesi301g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g100g250kcal19g0g22g0g
Ruokakerma aura sinihomejuusto (Valio), annos 100g125g138kcal2.9g3.9g12.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1332g920kcal48.2g14.6g78.4g7.6g
Valittu annoskoko666g460kcal24.1g7.3g39.2g3.8g
Annoskoko puolitettuna333g230kcal12.1g3.7g19.6g1.9g
Arvot/100g100g69kcal3.6g1.1g5.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=246891