Pizzapohja

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen ja sekoita muut aineet nesteeseen.

Vaivaa kunnolla ja kohota noin puoli tuntia vedottomassa paikassa.

Satsista tulee kaksi pyöreää pizzapohjaa, joista saa molemmista kahdeksan palaa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g28g17kcal3.7g0.3g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 227g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 368g1263kcal37.5g257.7g4.4g12.9g
Oliiviöljy 16g140kcal0g0g15.9g0g
Suola, annos 3g27g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1332g2841kcal82.4g516g40.8g25.8g
Valittu annoskoko666g1421kcal41.2g258g20.4g12.9g
Annoskoko puolitettuna333g710kcal20.6g129g10.2g6.5g
Arvot/100g100g213kcal6.2g38.7g3.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396414