Banaani-suklaakakku

Muussaa hyvin kypsät banaanit kulhossa.

Sekoita niiden sekaan myös kananmunat ja vaniljauute.

Toiseen astiaan sekoita kaikki muut kuiva aineet.

Pikkuhiljaa sekoita kuiva-aineet banaaniseoksen joukkoon.

Voitele vuoka ja kaada osa taikinasta pohjalle.

Murskaa tummasuklaa paloina taikinan päälle ja kaada loputkin taikinasta vuokraan.

MAhdollisimman pieni vuoka, jotta kakusta tulee suht korkea.

Paista uunissa 15-20min 200 asteessa.

NAM!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Jubida
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g270g227kcal3g49.4g1.1g4.9g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g90g551kcal19g6.2g50.2g0g
Raakakaakao jauhe (Cocovi), annos 100g30g120kcal6g15.6g3.6g9.6g
Leivinjauhe 7.5g13kcal0.4g2.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 165g235kcal20.6g0.5g16.9g0g
Vaniljauute krav (Luomu), annos 1g7.5g22kcal0g1g0g0g
Stevia sweet crystal (Hermes), annos 100g15g0.1kcal0g14.9g0g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti11g53kcal2.6g3.5g3g3g
Vesi45g0kcal0g0g0g0g
Tummasuklaa (Panda), annos 100g26g136kcal1.2g13.3g8.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1332g2713kcal105.6g214.4g166g35g
Valittu annoskoko666g1357kcal52.8g107.2g83g17.5g
Annoskoko puolitettuna333g678kcal26.4g53.6g41.5g8.8g
Arvot/100g100g204kcal7.9g16.1g12.5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=441520