Kesäkurpitsalasagne kebabilla

Viipaloi kesäkurpitsat ohuiksi siivuiksi joko terävällä juustohöylällä tai veitsellä.

Lisää kuumalle paistinpannulle öljyä, kebablastut ja herkkusienet.

Lämmitä hetken.

Lisää creme bonjour cusine ja tomaattimurska sekä murskaa joukkoon valkosipulin kynnet.

Sekoittele ja anna lämmetä kunnolla.

Laita ison vuoan pohjalle ensin kastiketta, murenna reiluja paloja aurajuustoa kastikkeen pinnalle ja laita kerros kesäkurpitsasiivuja.

Lisää jälleen kastiketta ja aurajuusto paloja.

Vielä kerros kesäkurpitsasiivuja ja kastiketta.

Lopuksi ruokakermaa pinnalle ja viimeiseksi reilusti mozzarellaraastetta.

Uunissa 200 asteessa n. 30-45 min. Lasagne on parasta kun annat sen vetäytyä hetken (jos maltat).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 381 grammaa

Tuikku36
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 175g32kcal1g4.4g0.7g1.2g
Kebablastu 200g (Pirkka), annos 100g117g292kcal17.5g5.8g22.2g1.2g
Herkkusieni, säilötty Euroshopper67g7.3kcal1.5g0.3g0g1.6g
Creme Bonjour Cusine, annos 62.5g58g82kcal1.8g1.2g7.6g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g114g48kcal1.8g9.8g0.1g0g
Valkosipulinkynsiä suolavedessä (Figaro), annos 30g8.8g4.9kcal0.2g1g0g0.1g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g25g65kcal6.7g0g4.2g0g
Ruokakerma Valio 5%58g35kcal0.7g1.6g2.9g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper44g127kcal11.4g0g9.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1333g1384kcal85.2g48.2g93.8g8.2g
Valittu annoskoko667g692kcal42.6g24.1g46.9g4.1g
Annoskoko puolitettuna333g346kcal21.3g12.1g23.5g2.1g
Arvot/100g100g104kcal6.4g3.6g7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306996