Tofu-rucolapata

Paahda hienonnettu sipuli ja paprikaa pannulla.

Lisää valkosipuli ja chilipaprika.

Lisää hetken päästä kesäkurpitsa.

Keitä pitkäjyväistä riisiä paketin ohjeen mukaa.

Lisää pannulle halkaistut olivit ja tomaatit sekä kuutioitu tofu.

Sekoita kypsää riisiä n. 5dl joukkoon ja mausta soijalla ja curryllä.

Lisää sekaan ruukullinen rucolaa.

Anna hetken pehmetä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maissiöljy 61g537kcal0g0g60.7g0g
Kesäkurpitsa zucchini 900g163kcal5g22.5g3.6g6.3g
Paprika keltainen 675g203kcal6.3g34.4g1.4g13.5g
Sipuli 248g75kcal3.1g11.9g0.5g4.2g
Chili paprika punainen90g36kcal1.8g8.1g0g0g
Valkosipuli 63g68kcal5g10.3g0.4g1.3g
Luumutomaatti pirkka, 83g1125g225kcal6.8g42.8g3.4g67.5g
Tofu, marinoitu (Oy soya ab), annos 270g1215g1762kcal200.5g18.2g103.3g0g
Oliivi kivetön musta rainbow135g243kcal0.8g7.7g23g0g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g225g56kcal0g0g0g0g
Soijakastike 122g73kcal6.3g11.5g0.1g0g
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaa 1801g2609kcal58.7g569g4g12.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13320g12103kcal588.6g1472.8g400.8g210g
Valittu annoskoko6660g6051kcal294.3g736.4g200.4g105g
Annoskoko puolitettuna3330g3026kcal147.2g368.2g100.2g52.5g
Arvot/100g100g91kcal4.4g11.1g3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=106784