Tomaattinen makaroni-jauhelihavuoka

Makaronit keitetään vedessä+suola.

Jauheliha ruskistetaan pannulla.

Lisätään sipulit ja babyporkkanat ja maustetaan.

Lisätään tomaattimurska ja annetaan muhia 5 minuuttia.

Jauhelihaseos sekoitetaan makaroneihin ja kaadetaan uunivuokaan.

Tasoitetaan ja päälle kaadetaan Floran kevyt ja paksu.

Paistetaan uunissa n. 1 tunti 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)1403g561kcal15.4g101g7g19.6g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g900g540kcal9g40.5g36g5.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1439g2389kcal273.5g0g143.9g0g
Rainbow, pikkuporkkanat, pakaste, 200g720g180kcal7.2g41g0g18g
Sipuli (kuorittu)720g194kcal9.4g34.5g1.4g12.2g
Chili mausteseos, Old El Paso18g50kcal1.4g8.8g1.1g0g
Suola, annos 3g22g0kcal0g0g0g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 1439g1390kcal43.3g281.9g4.6g14.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13320g10609kcal718.4g1015.4g388g138.8g
Valittu annoskoko6660g5305kcal359.2g507.7g194g69.4g
Annoskoko puolitettuna3330g2652kcal179.6g253.9g97g34.7g
Arvot/100g100g80kcal5.4g7.6g2.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148185