Jauhelihakeitto hirvenlihalla

Kaikki ruoka aineet kattilaan kiehumaan osa paistinpannut kautta

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 2480g1888kcal46.6g384.3g5g24.8g
Lanttu 436g126kcal4.4g20.1g1.3g7.9g
Porkkana 662g217kcal4.1g36.8g1.3g16.9g
Soijakastike 300g181kcal15.5g28.5g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 1901g0kcal0g0g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g80g432kcal0.2g0.2g48g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha801g1329kcal152.1g0g80g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13320g8344kcal445.8g939.8g271.6g99.2g
Valittu annoskoko6660g4172kcal222.9g469.9g135.8g49.6g
Annoskoko puolitettuna3330g2086kcal111.5g235g67.9g24.8g
Arvot/100g100g63kcal3.3g7.1g2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=149877