Raparperipiirakka helppo ja nopea

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Lisää maito, vehnäjauho, leivinjauhe ja sulatettu rasva.

Sekoita ja kaada leivinpaperin päälle uunipellille, ripottele päälle raparperit.

Paista noin puoli tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.5g0g
Sokeri 1020g4140kcal0g1019g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1560g5353kcal159g1092g18.7g54.6g
Leivinjauhe 60g105kcal3.1g22.7g0g0.3g
Flora margariini 60, annos 10g400g2160kcal0.8g1.2g240g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1400g462kcal46.2g68.6g0g0g
Raparperi, tuore2000g620kcal14g110g2g28g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13320g26308kcal501.2g4628.4g566.4g165.8g
Valittu annoskoko6660g13154kcal250.6g2314.2g283.2g82.9g
Annoskoko puolitettuna3330g6577kcal125.3g1157.1g141.6g41.5g
Arvot/100g100g198kcal3.8g34.7g4.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180669