Kanajauhelihakastike

200 g Kariniemen kanajauhelihaa 5%
400 g tomaattimurskaa
1 tl suolaa
1 tl pizzamaustetta
1 tl sitruunapippuria/ pippurisekoitusta
3 valkosipulin kynttä
sipuli
1 rkl rapsiöljyä

Ruskista liha ja sipuli.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä 20 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g1802g2163kcal342.5g0g90.1g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g135g1217kcal0g0g135.2g0g
Tomaattimurska 3605g1060kcal20.2g191.1g7.2g68.5g
Sipuli (kuorittu)901g243kcal11.7g43.3g1.8g15.3g
Valkosipuli 135g146kcal10.7g22g0.8g2.8g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g27g100kcal3.5g16.8g1.9g0g
Suola, annos 3g36g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 18g50kcal2g6.9g0.6g4.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13320g9959kcal781.2g560.2g475.2g182.8g
Valittu annoskoko6660g4979kcal390.6g280.1g237.6g91.4g
Annoskoko puolitettuna3330g2490kcal195.3g140.1g118.8g45.7g
Arvot/100g100g75kcal5.9g4.2g3.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431070