Perukan peurakeitto

Keitä peuranlapa, sipulit, porkkanat laakerilehtien, pippurin ja liperin kanssa kypsiksi n.1,5h.

Nosta lapa liemestä ja lisää pilkotut potut.

Irroita lihat luista ja kun potut on kypsiä lisää lihat ja lihaliemi keittoon.

Tarkista maku ja nauti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g2000g3140kcal436g0g142g0g
Peruna, vanha, kuorittu 3000g2284kcal56.4g465g6g30g
Porkkana 600g196kcal3.7g33.4g1.2g15.3g
Sipuli (kuorittu)600g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Purjosipuli 400g92kcal7.2g9.6g0.8g8.4g
Maustepippuri, annos 1g40g1.2kcal0g0g0.4g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 22g47kcal6.6g1.4g1.5g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13324g11843kcal1035.4g1076.4g306.2g128.2g
Valittu annoskoko6662g5921kcal517.7g538.2g153.1g64.1g
Annoskoko puolitettuna3331g2961kcal258.9g269.1g76.6g32.1g
Arvot/100g100g89kcal7.8g8.1g2.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120839