Lihamakaronilaatikko

Kuullosta hiennonetut sipulit öljyssä, lisää jauheliha ja nmausta lihaseos maukusi mukaan (suolaa, pippuriaja paprikaa).

Keitä makaronit lihaliemessä ja ota keitinvedestä talteen 7dl.
Sekoita makaronit jaliha keskenään ja lisää niihin lihaliemi, johon olet sekoittanut kaksi kananmunaa ja hieman pippuria, os tarvitsee...

Paista laatikkoa uunin alaosassa 200¤ tunnin verran!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Davai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1751g2907kcal332.8g0g175.1g0g
Sipuli (kuorittu)210g57kcal2.7g10.1g0.4g3.6g
Valkosipuli 25g27kcal1.9g4g0.1g0.5g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala77g216kcal15.4g3.9g15.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 2452g0kcal0g0g0g0g
Makaroni ( tumma Torino )1751g6130kcal315.2g1033.3g68.3g105.1g
Rypsiöljy 47g418kcal0g0g47.3g0g
Kananmuna 50g(kpl)350g441kcal38.5g1.1g31.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13328g20391kcal1413g2104.8g676.2g218.4g
Valittu annoskoko6664g10196kcal706.5g1052.4g338.1g109.2g
Annoskoko puolitettuna3332g5098kcal353.3g526.2g169.1g54.6g
Arvot/100g100g153kcal10.6g15.8g5.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=129881