Uunirahka (karppi)

Voitele laakea vuoka.

Kuumenna 175 asteeseen.

Sekoita kaikki aineet tasaiseksi massaksi ja kaada vuokaan.

Kypsennä uunissa noin 30 minuuttia.

Tarjoa haaleana, lehden mukaan set on silloin parhaimmillaan.

Lisänä suositellaan vaikkapa marjasurvosta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,32330g1515kcal256.3g97.9g7g0g
Kananmuna kuoreton 1538g2194kcal192.2g4.6g157.6g0g
Hermesetas, annos 5g233g0kcal0g0g0g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml466g98kcal37.7g0g1.4g0.5g
Kookoshiutale 233g1540kcal18.9g14.9g150.4g38g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 1864g5168kcal37.3g55.9g521.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13328g21028kcal1084.8g346.6g1676.6g77g
Valittu annoskoko6664g10514kcal542.4g173.3g838.3g38.5g
Annoskoko puolitettuna3332g5257kcal271.2g86.7g419.2g19.3g
Arvot/100g100g158kcal8.1g2.6g12.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201512