Sitruunasorbetti

Keitä 2 dl vettä ja 2½ dl sokeria n. 5. minuuttia.

Jäähdytä vartti.

Lisää n. 2 dl sitruunan mehua + yhden sitruunan raastettu kuori.

Lisää mascarbone juusto n. 100 g. Sekoita hyvin.

Laita pakkaseen ja sekoita tunnin välein n. 3 tunnin ajan.

Tarjoile vadelmien/-soseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1871g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1988g8067kcal0g1985.5g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1871g393kcal5.6g29.9g0g1.9g
Mascarpone-juusto (Granarolo), annos 250g935g4106kcal34.6g24.3g430.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13328g25132kcal80.4g4079.4g860.4g3.8g
Valittu annoskoko6664g12566kcal40.2g2039.7g430.2g1.9g
Annoskoko puolitettuna3332g6283kcal20.1g1019.9g215.1g1g
Arvot/100g100g189kcal0.6g30.6g6.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=319113