Nakkikastike

1 sipuli
200 g nakkia
Knorr Fonf du chef liemipala
vettä
mustapippuria rouhittuna
sormisuolaa
sakeuta tarvittaessa tummalla maizenalla.

Lisää ruokakermaa 1 dl

sipuli pienitään ja paistetaan, nakin pienitään ja paistetaan sipulien seassa
lisää vettä ja lihaliemipala
pippuri ja suola

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)1820g491kcal23.7g87.4g3.6g30.9g
Frankfurter nakki (Dulano), annos 50g2800g7980kcal392g14g700g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g392g353kcal11.8g13.7g27.4g2.7g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%1400g2240kcal37.8g37.8g210g0g
Maizen aruskea suuruste, annos 15g252g958kcal2.5g231.8g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13328g24044kcal935.6g769.4g1884.6g67.2g
Valittu annoskoko6664g12022kcal467.8g384.7g942.3g33.6g
Annoskoko puolitettuna3332g6011kcal233.9g192.4g471.2g16.8g
Arvot/100g100g180kcal7g5.8g14.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331982