Pappilan kaalipiirakka

Suikaloi kaali ja pienennä sipuli.

Ruskista ne voissa padassa ja lisää hieman vettä ja mausteet.

Hauduta kannen alla kypsäksi.

Kauli taikinasta kaksi levyä.

Laita täyte toiselle levylle ja peitä toisella levyllä Valele vedellä ja pistele haarukalla reikiä.

Kypsennä 225 asteessa, uunissa 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 4897g1360kcal58.3g198.8g9.8g102.8g
Sipuli 192g58kcal2.4g9.2g0.4g3.3g
Voi 40% rasvaa 70g263kcal1.3g1.4g28.4g0g
Piirakkataikina Sunnuntai1399g5177kcal70g447.8g349.8g28g
Siirappi, tumma105g336kcal0.1g77.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13328g14388kcal264.2g1469.8g776.8g268.2g
Valittu annoskoko6664g7194kcal132.1g734.9g388.4g134.1g
Annoskoko puolitettuna3332g3597kcal66.1g367.5g194.2g67.1g
Arvot/100g100g108kcal2g11g5.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87903