Tonnikalasalaatti

- Keitä makaronit, kaada vesi pois, lisää jäiset vihannekset, hetken päästä suikaloitu omena ja tonnikalapalat, sekoita.

- Kaada tonnikalapurkin liemi kulhoon.

Lisää purjosipuli silppu, puserra joukkoon valkosipulin kynsi, lisää valkoviinietikka, pippuria myllystä, sekoita.

Lisää muut salaattiaineet kulhoon, sekoita
- Revi salaatin lehtiä lautaselle, laita päälle tonnikalasalaattia.

- Voit lisätä sulatettuja katkarapuja tai keitettyä kananmunaa annokseen.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 960g1019kcal38.3g186g8.5g16.7g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 1600g1651kcal55.2g288g17g46.4g
Salaatti, jäävuori tuore800g80kcal8.8g6.4g1.6g8g
Valkoviinietikka (Rajamäen)64g13kcal0g4.2g0g0g
Tonnikala vedessä 1480g1546kcal332.1g0g22.2g0g
Purjosipuli 560g128kcal10.1g13.4g1.1g11.8g
Omena, keskikokoinen 200g1120g381kcal2.2g79.5g3.4g20.2g
Persilja 80g22kcal1.1g0.9g0.2g6.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13328g9678kcal895.6g1156.8g108g219g
Valittu annoskoko6664g4839kcal447.8g578.4g54g109.5g
Annoskoko puolitettuna3332g2420kcal223.9g289.2g27g54.8g
Arvot/100g100g73kcal6.7g8.7g0.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98211