Makaronilaatikko

1 ps (400 g)
Pirkka makaroneja
1 rs (400 g)
Pirkka naudan jauhelihaa
1
sipuli
3/4 tl
suolaa
3/4 tl
mustapippuria
1/4 tl
maustepippuria
2 tl
basilikaa
2 tl
timjamia

Munamaito

2
kananmunaa
7 dl
Pirkka kevytmaitoa
1 tl
suolaa

1. Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan, noin 8 minuuttia.

Valuta makaronit.

2. Hienonna sipuli.

Ruskista jauheliha omassa rasvassaan ja lisää sipulit jauhelihan joukkoon.

Mausta seos suolalla, musta- ja maustepippurilla, basilikalla sekä timjamilla.

Kaada jauhelihaseos ja makaronit isoon voideltuun vuokaan (tilavuus noin 3 l).
3. Sekoita munamaidon ainekset keskenään ja kaada seos vuokaan.

Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia.

Ripottele juustoraaste vuoan pinnalle kypsymisen loppuvaiheessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 417 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, keitetty, suolaa 1600g1545kcal48.2g313.4g5.1g15.8g
Jauhelihakastike, tomaattinen, naudanliha 17 %, suurustamaton 1600g2373kcal179.4g54.2g156.6g19.4g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 8g22kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g8g30kcal1g5g0.6g0g
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 2800g1276kcal84g134.4g42g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13336g11856kcal742.2g1042g500.2g81.4g
Valittu annoskoko6668g5928kcal371.1g521g250.1g40.7g
Annoskoko puolitettuna3334g2964kcal185.6g260.5g125.1g20.4g
Arvot/100g100g89kcal5.6g7.8g3.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=446749