Lihasoppa ilman perunaa

Laita 2-litraa kylmää vettä n.3-4 litran kattilaan, paloittele liha vastasyisesti ja laita palat veteen ja keittolevy päälle.

Kuori ruskea vaahto reikäkauhalla, kun vesi alkaa kiehua ja pienennä levyn tehoa, kun vaahtoa ei enää ole paljoa lisää suolaa ja pippuria maun mukaan ja laita kansi päälle ja anna kiehua hiljalleen tunti-puolitoista, kun liha on mureaa lisää haluamasi kasvikset ja sipuli ja keitä vielä noin puoli tuntia, niin että kasvikset pehmiävät.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 593 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 375g0kcal0g0g0g0g
Keittoliha naudan lavasta131g197kcal26.2g0g10.5g0.1g
Parsakaali brokkoli 68g24kcal3.1g1.3g0.2g1.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g34g9kcal0.2g2g0.1g0.8g
Vihannes sekoitus (Apetit), annos 100g47g16kcal1.3g2.2g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1334g500kcal62g12.2g22g5.6g
Valittu annoskoko667g250kcal31g6.1g11g2.8g
Annoskoko puolitettuna334g125kcal15.5g3.1g5.5g1.4g
Arvot/100g100g37kcal4.6g0.9g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=332572