Rouhea porkkanakakku

Pilko pieniksi tai raasta pestyt porkkanat.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy rauhallisesti samalla vatkaten.

Lisää jauho-vaniljasokeri-leivinjauhe-rui
shiutaleseos.

Lisää porkkanat viimeiseksi ja sekoita taikinaa rauhallisesti.

Iso annos, joten kannattaa tehdä yleiskoneella.

Taikina on vetelähköä, mutta tiivistyy paistettaessa.

Laita vuokiin paperia tai voitele ja korppujauhota ne.
Kaada taikina vuokiin (3) ja paista 175 asteessa n tunti viisitoista minuuttia.

Voit laittaa paperin päälle kun kakku on saanut haluamasi värin.

Reseptistä tulee n. 79 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Ropelli65

Ropelli65 sanoi...

Yllätys, yllätys tästä tuli aivan ihanaa.

maanantai 20.10.2014 klo 19:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 155g51kcal1g8.6g0.3g4g
Sokeri 89g360kcal0g88.7g0g0g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g63g219kcal1.1g55.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 135g170kcal14.9g0.4g12.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 125g429kcal12.7g87.5g1.5g4.4g
Grahamjauho 25g82kcal2.6g15.2g0.6g2.5g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g6.3g25kcal0g6.2g0g0g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Nalle täysjyvä ruishiutaleet 1dl=30g15g50kcal1.2g9.1g0.3g2.8g
Rypsiöljyvalmiste 80%, keiju, juokseva 50g354kcal0g0g40g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1335g3494kcal67.6g546.4g109.8g27.4g
Valittu annoskoko668g1747kcal33.8g273.2g54.9g13.7g
Annoskoko puolitettuna334g874kcal16.9g136.6g27.5g6.9g
Arvot/100g100g262kcal5.1g40.9g8.2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=443604