Perjantaipizza

Tee pizzapohja ohjeen mukaan kohoamaan.

Kuullota sipuli ja valkosipuli kuutiot ja lisää jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta jauheliha oman maun mukaan (grillimauste, chili, paprikaujauhe jne..).

Painele taikina ohueksi, tasaiseksi levyksi uunipellille ja levitä sen päälle ketsuppia.

Lisää ruskistettu jauheliha, kalkkunasuikaleet, suolakurkku sekä ananaspalat.

Pinnalle juustoraaste ja eikun uuniin.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 533g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g43g383kcal0g0g42.6g0g
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g2130g2726kcal317.4g0g191.7g0g
Sipuli (kuorittu)799g216kcal10.4g38.3g1.6g13.6g
Valkosipuli 53g58kcal4.2g8.7g0.3g1.1g
Ketsuppi, Heinz186g192kcal1.7g44.9g0.2g2.2g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g799g88kcal6.4g12.8g0.8g0g
Ruispizzamix (Sunnuntai), annos 300g799g3035kcal95.8g527.2g55.9g47.9g
Snellmanin kalkkunasuikale 300g799g871kcal191.7g8g8g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%533g1491kcal154.4g13.3g90.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13344g18119kcal1564g1306.4g783.2g129.6g
Valittu annoskoko6672g9060kcal782g653.2g391.6g64.8g
Annoskoko puolitettuna3336g4530kcal391g326.6g195.8g32.4g
Arvot/100g100g136kcal11.7g9.8g5.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113366