Broitsupihvit

Sekoita jauheliha, kermaviili, kananmunat, hienonnettu sipuli, ranskalainen sipulikeitto jauhepussi, vesi sekä korppujauhot keskenään.

Mausta hieman mustapippurilla ja suolalla.

Tee taikinasta tasainen seos.

Anna taikinan turvota n. puolen tunnin ajan.

Tämän jälkeen voit paistaa pihvit tilkassa rypsiöljyä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g3204g4101kcal477.4g0g288.3g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g224g606kcal16.8g109.9g11.2g22.4g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 801g514kcal25.6g38.6g28g0.1g
Korppujauho 200g733kcal21g150g2.1g10.6g
Kananmuna kuorineen punnittu721g908kcal79.3g2.2g64.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 1001g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)401g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g120g1081kcal0g0g120.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13344g16102kcal1250.6g639.8g1030.8g79.8g
Valittu annoskoko6672g8051kcal625.3g319.9g515.4g39.9g
Annoskoko puolitettuna3336g4026kcal312.7g160g257.7g20g
Arvot/100g100g121kcal9.4g4.8g7.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113422