Raparperipiirakka helppo ja nopea

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Lisää maito, vehnäjauho, leivinjauhe ja sulatettu rasva.

Sekoita ja kaada leivinpaperin päälle uunipellille, ripottele päälle raparperit.

Paista noin puoli tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.6g0g
Sokeri 1022g4148kcal0g1020.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1563g5362kcal159.3g1094g18.8g54.7g
Leivinjauhe 60g106kcal3.1g22.7g0g0.3g
Flora margariini 60, annos 10g401g2164kcal0.8g1.2g240.4g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1403g463kcal46.3g68.7g0g0g
Raparperi, tuore2004g621kcal14g110.2g2g28.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13344g26355kcal502g4636.6g567.6g166.2g
Valittu annoskoko6672g13178kcal251g2318.3g283.8g83.1g
Annoskoko puolitettuna3336g6589kcal125.5g1159.2g141.9g41.6g
Arvot/100g100g198kcal3.8g34.7g4.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180669