Katkarapu artisokilla

Paista sipulit ja herkkusienet about 5min.

lisää kanaliemi (voi olla v. viiniä), artisokat 8kpl, ruohosipulia, ja paprikat ja lämmitä muutama min. Lisää katkat ja laita kansi päälle ja anna hautua 3-4min.

Mausta suolalla, pippurilla, sitruunalla ja persiljalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Artisokka vedessä (Lidl)2164g671kcal39g129.8g0g0g
Sipuli (kuorittu)721g195kcal9.4g34.6g1.4g12.3g
Kanaliemi laimennettu 601g60kcal1.6g2.6g4.7g0.2g
Herkkusieni 601g96kcal12.6g1.8g2g9g
Chili paprika punainen120g48kcal2.4g10.8g0g0g
Paprika punainen 301g88kcal2.8g13.5g1.2g5.7g
Keskikokoinen katkarapu (Rainbow), annos 180g2164g1515kcal324.6g0g15.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13344g5343kcal784.8g386.2g48.8g54.4g
Valittu annoskoko6672g2672kcal392.4g193.1g24.4g27.2g
Annoskoko puolitettuna3336g1336kcal196.2g96.6g12.2g13.6g
Arvot/100g100g40kcal5.9g2.9g0.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207280