Leivitetty kala karpille

Sekoita jauhetut mantelit ja seesaminsiemenet, mausta suolalla ja valkopippurilla.

Leikkaa kohmeiset kalat poikittain puoliksi.

Paketista tulee siis 8kpl ohuita kalalättyjä.

Sulata pannulla puolet voista.

Kasta kaloista puolet ensin munaan (vatkattuun) ja pyörittele sitten jauhoissa.

Paista kauniin ruskeaksi.

Sama lopuille kaloille.

Lopputulos maistui samalle kuin lapsena äitini paistelemat haukifileet, nams!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti x-tra4809g3847kcal817.5g48.1g48.1g0g
Voi 601g4360kcal7.2g2.4g488.7g0g
Mantelijauhe (hh ilman kuituja) (Mauste sallinen), annos 40g240g1397kcal52.7g22.8g121.7g25g
Seesaminsiemen kuorineen gogreen, 100 g361g2067kcal63.8g25.2g178.9g42.6g
Kananmuna kuoreton 661g943kcal82.6g2g67.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13344g25228kcal2047.6g201g1810.4g135.2g
Valittu annoskoko6672g12614kcal1023.8g100.5g905.2g67.6g
Annoskoko puolitettuna3336g6307kcal511.9g50.3g452.6g33.8g
Arvot/100g100g189kcal15.3g1.5g13.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=358136