Punainen linssipata

Kuullota sipulit öljytilkassa.

Lisää huuhdotut linssit ja paahda, sitten vesi, liemikuutio ja tomaattimurska (yrtti tai valkosipuli).

Anna hautua 15-20 min. Lopuksi lisää ruskistettu jauheliha.

Mausta yrteillä esim.

oregano, basilika ym. Itse lisään hyppysellisen kuivattua lehitkaalia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Lennumummi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Linssi, punainen, Go Green902g2930kcal216.4g441.8g9g108.2g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g2224g778kcal22.2g151.2g11.1g31.1g
Kasvisliemikuutio vähäras. (Maggi)0g0kcal0g0g0g0g
Vesi2404g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha601g998kcal114.2g0g60.1g0g
Sipuli (kuorittu)301g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Lehtikaali 240g96kcal8.3g9.8g1.4g4.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13344g9767kcal730g1234.4g164.4g298.4g
Valittu annoskoko6672g4883kcal365g617.2g82.2g149.2g
Annoskoko puolitettuna3336g2442kcal182.5g308.6g41.1g74.6g
Arvot/100g100g73kcal5.5g9.3g1.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90012