Kanaruukku

1. Kuori ja pilko perunat, bataatti ja sipuli.

2. Lisää ruukkuun aurinkuivattu tomaatti ja feta ja kanat.

3. Lisää 4% ruokakermaa 1,5 prk
4. Mausta currylla ja suolalla
5. Hauduta uunissa 200 asteessa n. 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Nonna1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1351g1028kcal25.4g209.3g2.7g13.5g
Bataatti, kuorittu 585g474kcal9.2g98.5g0.3g17.6g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.5g3.8g
Kanasuikale hunajamarinoitu1801g2341kcal324.1g39.6g109.8g0g
Aurinkokuivattu tomaatti675g1222kcal18.2g81g94.5g0g
Valkosipuli 16g17kcal1.2g2.6g0.1g0.3g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g900g990kcal162.1g18g27g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P1125g675kcal11.3g50.6g45g6.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13356g13616kcal1108.8g1020.8g559.8g84g
Valittu annoskoko6678g6808kcal554.4g510.4g279.9g42g
Annoskoko puolitettuna3339g3404kcal277.2g255.2g140g21g
Arvot/100g100g102kcal8.3g7.6g4.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191852