Paistettua turskaa

• 300 g turskafilettä
• ½ tl suolaa
• ¼ tl mustapippuria
• 1-2 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
• 2 kpl sipulia

1. Tarkista että fileet on ruodottomat.

2. Lämmitä reilusti öljyä pannussa.

3. Nosta turskafileet pannuun ja ripota suolaa ja mustapippuria päälle.

4. Hauduta miedolla lämmöllä n.15 minuuttia, kunnes kala on kiinteää ja valkoista.

5. Leikkaa sipuli ohuiksi viipaleiksi ja kuullota se vielä öljyssä.

6. Tarjoa lisäksi perunasosetta ja jotain salaattia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska 5400g4119kcal931.5g0g37.8g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g270g2430kcal0g0g270g0g
Sipuli (kuorittu)1008g272kcal13.1g48.4g2g17.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13356g13643kcal1889.2g96.8g619.6g34.2g
Valittu annoskoko6678g6821kcal944.6g48.4g309.8g17.1g
Annoskoko puolitettuna3339g3411kcal472.3g24.2g154.9g8.6g
Arvot/100g100g102kcal14.1g0.7g4.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=383638