Juuressosekeitto

Keitä juurekset ja survo keitinliemineen.

Lisää ruokakerma, herneet, suolaa, pippurirouhetta, aromisuolaa sekä yrttejä.

Kiehauta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 334 grammaa

Sara15
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 125g101kcal2g21g0.1g3.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g50g14kcal0.3g3g0.1g1.2g
Peruna, vanha, kuorittu 50g38kcal0.9g7.7g0.1g0.5g
Selleri, annos 50g25g3.5kcal0.2g0.7g0g0g
Lanttu 50g14kcal0.5g2.3g0.1g0.9g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g6.2g5.6kcal0.2g0.2g0.4g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g62g75kcal2.1g2.2g6.2g0g
Herne 50g34kcal2.5g4.7g0.2g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1336g572kcal17.4g83.6g14.4g15.6g
Valittu annoskoko668g286kcal8.7g41.8g7.2g7.8g
Annoskoko puolitettuna334g143kcal4.4g20.9g3.6g3.9g
Arvot/100g100g43kcal1.3g6.3g1.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=282644