Punajuurivuoka Vol. 2

- Kuori ja pilko punajuuret rypsiöljyllä valeltuun kulhoon
- Lisää kulhoon paistettu jauheliha
- Ripottele päälle cashewpähkinät ja aurajuustomurut
- Sekoita ainekset
- Lisää ruokakerma

Paista 200 asteisessa uunissa noin 1 tunti.

Anna paistoksen vetäytyä hetki ennen ateriointia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Catnip85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha300g499kcal57.1g0g30g0g
Punajuuri 75g29kcal0.8g5.2g0.2g1.9g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g56g146kcal15.2g0g9.6g0g
Cashewpähkinä 38g216kcal7.5g7.1g17.4g1.3g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g188g225kcal6.4g6.8g18.8g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 11g100kcal0g0g11.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1336g2429kcal174g38.2g174.6g6.4g
Valittu annoskoko668g1214kcal87g19.1g87.3g3.2g
Annoskoko puolitettuna334g607kcal43.5g9.6g43.7g1.6g
Arvot/100g100g182kcal13g2.9g13.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=165853