Juurespossupata

Pannulle öljyä ja ruskista pieniksi kuutioiksi pilkottu sipuli.

Viipaloi possunfileet sopivan kokoisiksi paloiksi ja ruskista pannulla voin kera.

Yhdistä em ainekset ja lisää pilkotut porkkanat, perunat, kaali, omena ja juusto.

Lisää vesi, soijakastike ja mausteet.

Kypsytä hitaasti pienellä tulella vähintään tunti.

Mausteille piti antaa joku arvo, että sai mukaan tähän reseptiin ja ovat niin ollen määrältään viitteellisiä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Nonno

Nonno sanoi...

Ainesluettelossa kolmanneksi alimmalla rivillä virhe. Pitää olla rakuuna eikä mikään rakuuna-broileripiirakka.
Nonno


torstai 05.02.2009 klo 07:44

AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi90g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g90g25kcal0.5g5.4g0.2g2.2g
Omena, keskikokoinen 200g90g31kcal0.2g6.4g0.3g1.6g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g9g81kcal0g0g9g0g
Voi, 1 tl, 5 g9g66kcal0.1g0.1g7.2g0g
Soijakastike9g5.4kcal0.5g0.9g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g90g54kcal1.3g11.7g0.1g0.8g
Kaali, valkokaali90g19kcal1.1g3.1g0.2g1.9g
Possun Ulkofile, 100g90g112kcal18.9g0g4g0.1g
Sinihomejuusto Aura (Valio) murennettu 150g9g31kcal1.8g0g2.6g0g
Rakuuna-Broileripiirakka Kypsennetty (Pirkka), annos 125g0.9g2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Mustapippuri 0.9g2.5kcal0.1g0.3g0g0.2g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1336g905kcal51.6g64.6g48g16.6g
Valittu annoskoko668g453kcal25.8g32.3g24g8.3g
Annoskoko puolitettuna334g226kcal12.9g16.2g12g4.2g
Arvot/100g100g68kcal3.9g4.8g3.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99246