Kampasimpukat ja kvinoa (Kevennys)

Ainekset:

12 kpl Kampasimpukka
200 g Quinoa
5 dl vesi
1 pnt Lehtipersilja
1/2 pnt kevätsipuli
1 dl Parmesanraaste
2 dl Maito Rasvaton

Rypsiöljyä paistamiseen
Suola ja mustapippuri maustamiseen

Ohje:

Lisää quinoat kiehuvaan veteen ja anna hautua 15- 20 minuuttia.

Lisää maito ja parmesanraaste toiseen kattilaan ja kiehauta miedolla lämmöllä sekoittaen.

Leikkaa persilja ja ruohosipuli pieniksi.

Kuumenna paistinpannu levyllä ja lisää öljy, paista kampasimpukat molemminpuolin nopeasti, mausta suolalla.

Poraa sauvasekoittimella parmesanmaito kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää kevätsipuli ja persilja keitetyn quinoan joukkoon ja mausta suolalla ja pippurilla.

Asettele lautaselle ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Kevennys
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kampasimpukka, annos 30g158g137kcal26.3g3.6g1.1g0g
Kvinoa, jyvät88g327kcal11.4g60.4g5.3g5.3g
Vesi, vesijohtovesi 219g0kcal0g0g0g0g
Persilja 44g12kcal0.6g0.5g0.1g3.5g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g22g5.9kcal0.3g1.1g0g0.4g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g44g172kcal14.4g0g12.4g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen88g29kcal2.9g4.3g0g0g
Rypsiöljy 5.9g52kcal0g0g5.9g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.4g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1337g1471kcal111.8g140.2g49.6g18.4g
Valittu annoskoko669g736kcal55.9g70.1g24.8g9.2g
Annoskoko puolitettuna334g368kcal28g35.1g12.4g4.6g
Arvot/100g100g110kcal8.4g10.5g3.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296395